Onibon Fashion

Află mai multe despre

Onibon Fashion

Timisoara

Membru din 31 ian. 2018

Rating:
0%
Mesaj nou
onibon-fashion
Se trimite ...
Scroll To Top

Articole

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Recenzii

Media recenziilor
Rating:
0%
(0)

Despre

Onibon este un brand românesc, creat de designerul Oana Cucu din Timișoara. Onibon este punctul de pornire al acestei aventuri în lumea fashion-ului, un nume colorat și vesel care a devenit tot mai important pentru designer și tot mai auzit pe buzele clientelor.   

Ce înseamnă Onibon pentru Oana ? 

"Onibon înseamnă o serie de alegeri bine făcute, care mă fac să zâmbesc în fiecare zi."

Oana se simte  cel mai bine în atelierul de creație - un efect benefic ai celor 9 ani de studiu al artelor vizuale, atât la liceu, cât și la facultate. În anul 2013, Oana debutează în forță în lumea modei pe podiumul din San Francisco-SUA, cu colecția Return to Innocence, proiect finalist în cadrul concursului internațional Arts of Fashion. Tot în 2013, prezintă colecția de licență inSight. În 2014. Prima jumătate a anului 2015 a fost dedicat colecției de disertație, Into the Blue, o colecție ce aduce în prim plan lumea fascinantă a mediului acvatic și capacitatea viețuitoarelor de a lumina în întuneric prin intermediul bioluminescenței, o colecție care a devenit rapid apreciată de public. 

Atelierul de creație Onibon apare în anul 2014, fiind împărțit cu brandul local T`esha. Dacă sunteți din Timișoara, găsiți atelierul Onibon pe strada Mureș nr. 118 B, într-o nouă locație foarte drăguță.

În creațiile Onibon, atenția este îndreaptată în special spre combinarea materialelor și a culorilor într-un mod armonios și natural. Produsele se evidențiază  prin crearea de noi suprafețe, texturi sau imprimeuri, designul pieselor fiind creativ, original și mai ales în tendințele actuale. Fie că este vorba despre colecțiile de sezon, fie de colecția de tricotaje sau chiar de colecția Onibon Special & Bridal, fiecare piesă atent lucrată, îți va accentua personalitatea.

Politică de livrare

O parte din produsele noastre se realizează doar la comandă, asigurându-ne astfel că acestea se potrivesc mărimilor tale. După trimiterea comenzii veți fi anunțati de timpul de execuție al produsului în funcție de complexitatea modelului și data de livrare.     

Pentru comenzile din Timișoara, produsele se pot ridica din magazinul de prezentarea, str. Mures, nr 118 B.  

Cost Transport: 20 RON sau gratuit la comenzi de peste 300 RON.

Politica de retur

În cazul în care produsul nu vi se potrivește acesta poate fi înlocuit sau ajustat. Odată ajuns la noi vă vom contacta pentru a vă confirma timpul de execuție al modificărlor și stabilirea noii date de livrare.  În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsul nostru și nu doriți să îl înlocuiți, aveți dreptul de a returna produsul. Plata contravalorii returului urmează să fie făcută în maxim 48 de ore de la recepția produsului returnat prin transfer bancar.

Taxa de transport a coletului nu va fi returnată. De asemenea taxele de retur vor fi suportate de client.

Condiții de returnare:

- Produsele nu trebuie să fie deteriorare și trebuie să fie însoțite de ambalajul original cu etichetele atașate.

- Să ne informați despre dorința de a înlocui/ returna produsul și să așteptați confirmarea noastră înainte de a trimite coletul.

- Să fie returnat în maxim 15 zile de la data la care ați primit coletul.