Guler Merino ENDLESS LOVE

Un guler dublat care face ca lâna Merino să își arate calitățile în orice moment. Fiind o piesă densă și atent lucrată, îți va da mereu siguranța calității și bucuria aspectului impecabil. Cu gulerul Endless Love vei simți mereu îmbrățișarea fermă a lânii de lux.

265,00 RON

Află mai multe despre

Made in Roșia Montană

35 de doamne tricotează cu dragoste în inima Transilvaniei

Roșia Montană

Membru din 18 oct. 2018

Dimensiuni
160 cm x 28 cm (dublu)
Dimensiunile sunt aproximative.

Materialul folosit este fir din lână merinos, certificată WOOLMARK PURE NEW WOOL și OEKO-TEX Standard 100 – Class II – Innovatext. Firul este tors în România de o companie cu o tradiție de peste 80 de ani în producția de fire de lână pieptănată.  

Made in Roșia Montană este un proiect social care aduce un venit suplimentar la aproximativ 30 de familii care locuiesc în inima Transilvaniei, într-o localitate frumoasă, plină de istorie și cultură. Roșia Montană este una din cele mai vechi așezări din acest colț de lume. Aici a început lupta împotriva celei mai mari mine de aur la suprafață din Europa, ce s-a transformat într-una dintre cele mai importante mișcări sociale și de mediu din estul Europei. Aceste 60 de mâini muncite tricotează viitorul Roșiei Montane. 

Mai multe informații
Beneficiile lânii N/A
Scrie propria recenzie
Recenzii:Guler Merino ENDLESS LOVE
Mesaj nou
madeinrosiamontana
Se trimite ...