Dulceață de Cireșe

Delicioasă, savuroasă și plină de aromă, dulceața de cireșe, este al doilea cel mai consumat sortiment de dulceață.

22,00 RON

Află mai multe despre

Fructos

sau cum o idee a devenit realitate…

Comuna Gura Ocniței

Membru din 14 dec. 2017

  • Un borcan conține 220 grame 
  • Preparat manual în întregime, în loturi mici doar din fructe proaspete 
  • După deschidere se păstrează la rece și se consumă in maxim 30 de zile 100% natural - nu conține conservanți, adivi alimentari sau arome artificiale 
  • Produs în Gura Ocniței, județul Dâmbovița 
  • Atenție, poate conține sâmburi! 

Recomandarea noastră:

Se savurează îndelung, cu un pahar cu apă rece alături.

Notă: Comanda minimă este de 3 borcane.

Scrie propria recenzie
Recenzii:Dulceață de Cireșe
  1. Vacanță cu tradiție Vacanță cu tradiție E din ce în ce mai cald și gândul nostru zboară involuntar la vacanță, la relaxare și la acele peisaje magice menite să rămână imprimate în albumul de călătorie. În același timp planificarea vacanței este de departe cel mai complicat lucru, tocmai pentru că există multe variante și diverse lucruri neprevăzute ce pot să apară pe parcurs. Însă dacă te-ai decis să îți organizezi singur vacanța, fără să apelezi la o a
  2. Dimineți sănătoase Dimineți sănătoase Știm cât este de important micul dejun în viața fiecăruia dintre noi, dar acesta nu este unul din acele articole în care o să fii tras de mânecă dacă nu ai mâncat la prima oră a zilei. Mai ales că sunt mulți cei care au un program de muncă ce nu implică trezitul de dimineață, ba din contră.
  3. De ce să cumpăr online? De ce să cumpăr online? Te obosește aglomerația? Nicio problemă, așează-te cu laptopul sau telefonul într-o zonă liniștită, o ceașcă cu cafea și un biscuite și lasă lucrurile să vină către tine.
  4. Waffles cu înghețată și dulceață Waffles cu înghețată și dulceață Așa-i că și tu ai momente când pur și simplu ai mânca ceva dulce și nimic de prin frigider nu îți face cu ochiul? Atunci pregătește-ți o foaie și un pix și notează.
Mesaj nou
Fructos
Se trimite ...