Dulceață de Ardei Iuți

Este o dulceață care scoate din anonimat, orice preparat din carne de pui, porc sau miel. Se potrivește de minune, Se potrivește de minune, ca sos pentru burgeri dar și alături de diverse brânzeturi fine.

22,00 RON

Află mai multe despre

Fructos

sau cum o idee a devenit realitate…

Comuna Gura Ocniței

Membru din 14 dec. 2017

  • Un borcan conține 210 grame 
  • Preparat manual în întregime, în loturi mici doar din fructe proaspete 
  • După deschidere se păstrează la rece și se consumă in maxim 30 de zile 100% natural - nu conține conservanți, adivi alimentari sau arome artificiale 
  • Produs în Gura Ocniței, județul Dâmbovița 

Recomandarea noastră:

  • Pentru pasionații de gusturi inedite, trebuie încercat cu biscuiți sărați si cremă de brânză

Notă: Comanda minimă este de 3 borcane.

Scrie propria recenzie
Recenzii:Dulceață de Ardei Iuți
  1. Friptură cu dulceață de ardei iute Friptură cu dulceață de ardei iute De fiecare dată când urmează să am musafiri la masă stau să mă gândesc la tot felul de rețete și de cele mai multe ori ajung să pregătesc ceva rapid și banal. Răsfoind zilele trecute prin cărțile de bucate mi-am dat seama că deși în mai toate cazurile toți apelăm la o friptură bine rumenită, uităm să îi adăugăm acel quelque chose, așa cum îi zic francezii.
  2. Waffles cu înghețată și dulceață Waffles cu înghețată și dulceață Așa-i că și tu ai momente când pur și simplu ai mânca ceva dulce și nimic de prin frigider nu îți face cu ochiul? Atunci pregătește-ți o foaie și un pix și notează.
Mesaj nou
Fructos
Se trimite ...