"E mai bine e să dai decât să primești."

Oferirea de fapt poate fi mai bună decât primirea, dintr-o varietate de motive - si este un fapt științific dovedit.

Am auzit cu toții acestă vorbă de-a lungul timpului, dar asta nu înseamna că toți credem în ea cu adevărat. Sigur că este minunat să oferi un dar altcuiva. Mai ales atunci când vedem cum fața acelei persoane se luminează și în interiorul nostru știm că acel dar a făcut-o fericită. Dar mulți se întreabă de ce oare se bucură mai tare atunci când oferă un dar, decât atunci când îl primesc?
Se pare că vechea vorbă este mai mult decât o simplă dorință. Oferirea de fapt poate fi mai bună decât primirea, dintr-o varietate de motive - si este un fapt științific dovedit.


În orice caz, iată câteva motive pentru care suntem atât de bucuroși atunci când oferim cuiva un dar, iar motivele sunt următoarele:
1. Să le demonstrăm că îi iubim sau că ne pasă;
2. Să le mulțumim pentru ceva ce au făcut pentru noi la un moment dat;
3. Să primim ceva în schimb;
4. Să facem diferența - aici vorbim de actele caritabile;
5. Să oferim fericire.
Mai ai nevoie de un alt motiv pentru a te bucura când faci un cadou? Se pare că oferirea de cadouri este de asemenea bună pentru sănătatea ta si chiar te poate ajuta să trăiești mai mult.
Cercetarea a arătat că generozitatea poate îmbunătăți imunitatea, reduce durerea fizică și poate reduce riscul de depresie sau boli de inimă. Un studiu de cinci ani din Detroit a descoperit chiar că persoanele care au ajutat alți oameni au fost mai în măsură să facă față și să supraviețuiască evenimentelor stresante din viața lor.
Așadar, dacă este ziua unei persoane dragi, dacă vrei să îi mulțumești unui prieten sau pur și simplu știi că un anumit lucru l-ar face fericit, intră pe Traista Urbană și vei găsi o sumedenie de produse. Avantajul produselor găsite aici este că sunt autentice, au la bază vechile meșteșuguri și fiecare dintre ele au în spate o poveste care merită transmisă mai departe.
Dacă știi că persoana dragă ție își dorește foarte tare un ceas, ce-ar fi să îi oferi timpul în dar alegând fie unul confecționat manual, fie unul colorat.  

Orice ai alege, nu uita de bucuria care vine la pachet cu acest dar pe care urmează să-l oferi și îți garantez că totul va căpăta un alt sens.

Articole Asemănătoare
  1. Made in Romania Made in Romania Să luăm de exemplu produsele artizanale care folosesc materiale de cea mai bună calitate, produse care pe lângă faptul că vin cu o doză de unicitate, pot reprezenta cu mândrie țara noastră. Până la urmă vorbim de un schimb - producătoru
  2. Productivitate si eficiență cu stil Productivitate si eficiență cu stil Deși trăim în epoca tehnologiei și gadget-urile inteligente fac parte din viața noastră, specialiștii recomandă să avem întotdeauna la noi o agendă și un pix. Scrisul de mâna se pare că activează anumite zone ale creierului și fac mem
  3. De ce să cumpăr online? De ce să cumpăr online? Te obosește aglomerația? Nicio problemă, așează-te cu laptopul sau telefonul într-o zonă liniștită, o ceașcă cu cafea și un biscuite și lasă lucrurile să vină către tine.
  4. Bebe cool Bebe cool Afară sau înăuntru, vara este un anotimp destul de năzdrăvan atunci când vine vorba de sănătatea copilului tău. Sezonul cald aduce disconfort și poate cauza alergii sau iritații și de aceea ai nevoie de haine realizate din materiale natur
Produse asociate