Din Traistă la tine acasă

Din Traistă la tine acasă

Când a pornit la drum, Traista Urbană a avut un singur vis, acela de a împărtăși povești frumoase, iar produsele care se regăsesc în acest târg online aduc bucurie fiecăruia dintre noi.

Trăim în epoca vitezei și totul în jurul nostru parcă începe să își piardă sensul. Și cu toate astea cei mai mulți dintre noi avem momente în care parcă ne retragem într-un colț, de acolo de unde să privim și să observăm.

Observăm cum piața este încărcată de produse care mai de care mai atrăgătoare și totuși atenția noastră începe să se îndrepte către acele lucruri ce ascund povești frumoase în spate. Tradiția și meșteșugul își croiesc drum către inimile noastre și ne fac să ne simțim mai aproape de ai noștri, de familie, de părinți și bunici.

Când a pornit la drum, Traista Urbană a avut un singur vis, acela de a împărtăși povești frumoase, iar produsele care se regăsesc în acest târg online aduc bucurie fiecăruia dintre noi.

Fie că vorbim de produse pe care le alegem pentru noi, fie că vrem să facem un cadou oamenilor dragi, Traista Urbană ne inspiră și ne oferă o nouă perspectivă.

De la haine realizate cu drag de către designerii români, la dulcețurile care ne aduc aminte de zilele petrecute în preajma bunicilor sau accesorii menite să ne scoată în evidență, bucuria cumpărăturilor se transformă într-o experiență autentică. De ce autentică? Pentru că, așa cum spuneam mai sus, în acest carusel zilnic în care ne învârtim, uităm să fim noi, dar cuvântul “acasă” întotdeauna ne va aduce mai aproape de sursă.

Poți alege să porți o pereche de șosete colorate precum green-triangles pe care să le accesorizezi cu un ceas realizat de cei de la farazece. Indiferent de produsul ales, garanția calității și unicitatea produselor este asigurată.

Așadar, așează-te confortabil, trage cana de cafea sau ceai mai aproape și caută prin traista noastră. Și dacă te-ai regăsit într-una din povești, dă-ne de veste și hai să ducem împreună tradiția mai departe.

Articole Asemănătoare
  1. Produse de artizanat Produse de artizanat Produsele lor sunt extrem de ușor de găsit în târgurile cu specific autohton și dacă nu ai ocazia să ajungi la unul din aceste traguri, nu trebuie să îți faci griji căci "bâlciul" poate fi găsit și în mediul online.
  2. Magazine românești din străinătate Magazine românești din străinătate Dacă ne citești de peste mări și țări și ți-ar surâde și ție niște made-in-ro la tine acasă, până începem să facem livrări și în străinătate, te delectăm cu câteva magazine unde găsești o bucățică de acasă. Comunitatea r
  3. Made in Romania Made in Romania Să luăm de exemplu produsele artizanale care folosesc materiale de cea mai bună calitate, produse care pe lângă faptul că vin cu o doză de unicitate, pot reprezenta cu mândrie țara noastră. Până la urmă vorbim de un schimb - producătoru
  4. Cum văd românii producătorii români Cum văd românii producătorii români În primul rând - cel puțin printre producători/creatori -observ că nu ne privim ca niște oameni așa de neajutorați și slab pregătiți. Când vorbești cu un producător sau cu un designer român despre cineva cu o profesie similară, primel