De ce să cumpăr de la "ai mei"

De ce să cumpăr de la

Mi se pare fain să nu vânezi mereu nume. Să nu mergi în cutare restaurant că acolo e chef nu-știu-cine, sau la cutare facultate, că acolo predă cutare profesor. Când profesorul sau chef-ul pleacă, să pleci și tu cu ei.  

Sigur, motivele pentru care lucrurile se întâmplă așa nu sunt ușor de judecat în alb și negru, iar oamenilor le place să formeze relații cu alții care simt și preferă lucrurile la fel. Dar parcă atunci când vine vorba de lucrurile pe care le cumperi, așa-ți vine uneori să cumperi fără să te mai simți vinovat pentru banii pe care i-ai cheltuit... Și în loc să dai bani doar pe numele cuiva, ce-ar fi să dai bani pe ceva care nu doar că îți rezolvă ție problema pentru care ți-ai cumpărat obiectul, dar rezolvă și 10 alte probleme, mai mari, și la care nu te gândești pentru că sunt prea departe în spectrul „termenului lung”?


Știi unde bat. Traista Urbană vrea să rezolve probleme babane și să schimbe țara. Ți se pare prea greu?

Poate că e. Dar asta doar din cauză că e nevoie și de tine. Traista Urbană a primit numele de comunitate creatoare, formată dintr-o adunare de oameni care crează produse pe de o parte și o altă adunare de oameni care crează valoare cumpărând produsele primilor, pe de altă parte. Unii crează, alții produc, toți cumpără. Și aici ajungem în miezul problemei. 

„Ca Traista Urbană să funcționeze, e nevoie și de tine să le dai un pic de încredere creatorilor români că lucrează bine și frumos. E nevoie și de tine să le spui că aștepți doar lucruri de calitate. Și e nevoie și de tine să cumperi de la ai tăi.

Când eram mic, “ai mei” erau doar părinții. Mai târziu “ai mei” au devenit și frații, colegii și apoi prietenii cu care încă îmi duc veacul. Apoi mi-am dat seama că “ai mei” nu înseamnă doar asta, ci “ai mei” înseamnă și Bucureștiul - locul unde m-am născut. Lucrând la acest proiect, am realizat că de fapt “ai mei” înseamnă România cu tot ce este ea și asta încerc să creez cu Traista Urbană - un spațiu funcțional (chiar dacă doar digital deocamdată) în care producătorii români pot vinde în siguranță și în care clienții români nu vin doar pentru brandurile pe care le avem pe site, ci vin

  • și pentru că vor să vadă comerț de calitate în România,
  • și pentru că vor să vadă producători și creatori români prinzând încredere.
Hai să îi descoperim împreună!