Blog

 1. Vacanță cu tradiție

  Vacanță cu tradiție

  E din ce în ce mai cald și gândul nostru zboară involuntar la vacanță, la relaxare și la acele peisaje magice menite să rămână imprimate în albumul de călătorie. În același timp planificarea vacanței este de departe cel mai complicat lucru, tocmai pentru că există multe variante și diverse lucruri neprevăzute ce pot să apară pe parcurs. Însă dacă te-ai decis să îți organizezi singur vacanța, fără să apelezi la o agenție de turism, ai toate șansele să ai parte de vacanța mult visată, tocmai pentru simplul fapt că ești liber să faci ce vrei.

  Citește mai mult...
 2. Când ești mândră și îți stă bine

  Când ești mândră și îți stă bine

  Selectarea hainelor potrivite pentru tipul tău de corp, haine care să îți exprime atât personalitatea cât și stilul vestimentar poate părea un lucru extrem de dificil. Oamenii urmăresc uneori orbește tendințele modei și de cele mai multe ori constată că nu se simt confortabil în aceste haine. Scopul tău este acela de a te simți bine, confortabil și cel mai important este să te simți mândră și frumoasă și de aceea în primul rând trebuie să îți cunoști corpul și să îți definești stilul care să îți definească personalitatea.

  Citește mai mult...
 3. Decor urban

  Decor urban

  Sunt sigură că nu există casă fără măcar o floare și asta pentru că florile dau căldură, delicatețe și viață oricărui spațiu. 

  Citește mai mult...
 4. Tu când ai pictat ultima dată

  Tu când ai pictat ultima dată

  Psihologii spun că pictura îți mută atenția de pe problemele cu care te confrunți, reduce stresul și îți crește încrederea în sine și ce-i drept, ce poate fi mai plăcut decât o zi în care să te înconjori de culori și să te apuci să pui pe hârtie ceea ce simți. Iar la capitolul ăsta Traista Urbană are tot ce ai nevoie.

  Citește mai mult...
 5. Sfârșit de an școlar cu zestre în dar

   Sfârșit de an școlar cu zestre în dar

  Au răsunat clopoțeii în toată țara și au vestit finalul de an școlar mult așteptat de toți elevii. Agitația și emoțiile sunt resimțite atât de copii cât și de părinți, iar profesorii se străduie ca totul să iasă cât mai bine. Nu e de mirare că toate florăriile vor fi extrem de aglomerate în această perioadă, cât și magazinele de îmbrăcăminte și accesorii.

  Citește mai mult...
 6. Friptură cu dulceață de ardei iute

  Friptură cu dulceață de ardei iute

  De fiecare dată când urmează să am musafiri la masă stau să mă gândesc la tot felul de rețete și de cele mai multe ori ajung să pregătesc ceva rapid și banal. Răsfoind zilele trecute prin cărțile de bucate mi-am dat seama că deși în mai toate cazurile toți apelăm la o friptură bine rumenită, uităm să îi adăugăm acel quelque chose, așa cum îi zic francezii.

  Citește mai mult...
 7. Oameni si povești

  Oameni si povești

  Cu siguranță de fiecare dată când ați accesat Traista Urbană și ați navigat printre zecile de produse, gândul vostru a zburat chiar și pentru o clipă la oamenii din spatele brandurilor. Și pentru că acest concept al nostru și-a dorit să fie un prieten, un intermediar între voi și creatori, meșteșugari sau designeri, ne-am gândit să vă facem cunoștință cu câțiva dintre ei.

  Citește mai mult...
 8. Bunătăți tradiționale autentice

  Bunătăți tradiționale autentice

  Uneori, când întru într-un supermarket pentru a face cumpărături ajung să mă pierd printre miile de produse. Mereu plec cu lista făcută de acasă și cu toate astea ajung la casă cu alte produse decât cele pe care le aveam trecute pe listă, iar multe dintre ele nici nu îmi sunt cu adevărat de folos. Sigur ți s-a întâmplat și ție măcar o dată!

  Citește mai mult...
 9. Bebe cool

  Bebe cool

  Afară sau înăuntru, vara este un anotimp destul de năzdrăvan atunci când vine vorba de sănătatea copilului tău. Sezonul cald aduce disconfort și poate cauza alergii sau iritații și de aceea ai nevoie de haine realizate din materiale naturale, care să lase pielea micuțului tău să respire și să îi ofere libertate de mișcare.

  Citește mai mult...
 10. Dimineți sănătoase

  Dimineți sănătoase

  Știm cât este de important micul dejun în viața fiecăruia dintre noi, dar acesta nu este unul din acele articole în care o să fii tras de mânecă dacă nu ai mâncat la prima oră a zilei. Mai ales că sunt mulți cei care au un program de muncă ce nu implică trezitul de dimineață, ba din contră.

  Citește mai mult...

Articolele 1-10 din 22

Pagină
Afișează pe pagină
pe pagină